20 Aralık 2013 Cuma

Portakallı Kereviz

 
+6
Malzemeler
1 Portakal
1 Kereviz
1 Patates
1 Soğan
1 Havuç
1 Tatlı kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
Soğanı yemeklik doğrayarak biraz su ilavesi ile kavuralım.
Havucu küp küp doğrayıp ekleyelim
Kerevizi küp küp doğrayıp ekleyelim
En son patatesi ekleyip bir portakalın suyunu ilave edelim.
Kapatığını kapatıp kısık ateşte pişirelim.
Altını kapattıktan sonra zeytinyağını ekleyip afiyetle yedirelim.
 
 
*Bu sebze ve meyveleri tek tek deneyip alerji yapmadığına emin olduktan sonra veriniz.
*Bu yemeğin içinde yeşil yapraklı sebze olmadığı için ertesi gün verebilirsiniz yada benim gibi kalanı siz yiyebilirsiniz.
Süt için iyi beslenmek gerekli değilmi J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder